6-те зодии с най-силни лидерски качества

0

Астрологията показва, че представителите на половината от зодиите: „огнените“ (Овен, Лъв и Стрелец), „земните“ (Козирог и Телец) и „водният“ Рак притежават силни лидерски качества. Високият морал и ценности се намират в тези зодии: честност, прямота, искреност, почтеност.

Тези хора се изявяват като справедливи ръководители, увличащи колегите си и стимулирайки ги да разкриват напълно възможностите си. Ако са добри оратори, то стават и добри политици, мотивиращи масите. Като партньори в семейството са перфектни – на тях винаги може да се разчита. Разбира се, има и определени различия, които ще бъдат анализирани по-долу.

- Реклама -

1. Козирог – природно интелигентни и изключително организирани във всяко отношение те не се огъват пред трудностите и ги преодоляват, независимо какви усилия им струва това. А това е вдъхновяващ пример за подчинените им. Въпреки добросърдечни и дълбоко чувствителни, не се колебаят да действат коравосърдечно, когато решат, че това е необходимо.

2. Овен – високоморални, те винаги ще помогнат, когато заемат лидерска позиция. И въпреки, че не търпят да им се отказва, хората ги приемат изключително позитивно и се стремят към приятелството им. Притежават точна преценка за нещата, което, при тяхната настойчивост, ги правят исканите лидери, които ще осигурят професионални успехи на подчинените.

3. Лъв – това са лидери от най-висш ранг – притежават несломима борбеност, целеустременост, амбиции, съчетани с мъдрост и силна харизматичност; за тях няма недостижими цели и те придават своята увереност на подчинените, които знаят, че ще са оценени по достойнство. А Лъвиците се изявяват като непоколебими крепители на семейството, основавайки се на непресъхващи обич и уважение.

4. Стрелец – Те са работохолици и извършват всяка поставена им задача с изключителна прецизност, независимо от нейната значимост или комплицираност. Изискват същото от подчинените си и, притежавайки силна вродена интуиция, лесно различават трудолюбивите от мързеливите, добронамерените от недоброжелателите, искрените от подлите… Така подбират правилните хора, с които осъществяват целите си.

5. Рак – последователно и педантично синхронизират дейностите на ръководения от тях колектив по възможно най-точния начин. Бидейки подчертано социални личности и безусловно вдъхвайки доверие, те заемат лидерска позиция като че ли от само себе си. Присъщото им детайлно анализиране на подробностите споделят с готовност с подчинените си и вземат под внимание техни мнения и идеи.

6. Телец – проявяват се като респектиращи ръководители, дистанциращи се съзнателно от подчинените си; когато считат за нужно проявяват към тях неоправдана строгост, с което внедряват чувство на страхопочитание, но така пресичат всякакви опити да бъдат манипулирани с цел постигане на облаги или за други користни цели. Надяваме се, че горният анализ ще ви ориентира доколко вашият ръководител отговаря на представителите ви за истински лидер.

Please follow and like us:
- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име