Черепи на извънземни валят над Родопите

0

В България е пълно с находки и необикновени предмети с възможен извънземен произход. Не става въпрос за метеоритните и подобни на тях отломки от космически тела, паднали някъде из нашата страна, а за летящи чинии или тела на същества, които не са хора. Очаквано се оспорва това, че са истински, но съществуването им е факт.

Става въпрос за два черепа на нечовешки същества. Открити са през 2001 и 2003 г. все по склоновете на Родопа планина. Единният се „появява” пред откривателя си в района на Златоград, а другият – близо до Асеновград. След първите съобщения за тях бързо се явяват критици, които обявяват, че черепите са от изгнили глави на телета.

- Реклама -

Елементарното сравнение на черепите от тези животни с откритите обаче показва, че макар да има прилика, различията са очевидни и са в полза на извънземния характер на черепите.

През май 2001 г. в района на Златоград Роман Генчев открива непознат на човека череп. Мъжът е от Пловдив и хобито му е да събира отломки от метеорити. Освен това понякога има необикновени сънища. В поредица от такива съновидения „вижда” една и съща местност, докато един ден решава да я потърси в Източните Родопи. Така открива странния череп.

Находката е голяма колкото бебешка глава, макар на снимката, която през януари 2002 г. БТА показва, да изглежда много по-голяма. Има шест кухини, но нито една от тях не прилича на уста. Тежи 250 грама и е с олекотени кости. До днес остава неизвестно дали са направени някакви анализи на този череп.

Please follow and like us:
- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име