Гръкът Цитиридис в потрес: Бъркат ме със Слави

0

Тв водещият Николаос Цитиридис прояви чувство за хумор, но в същото време се разбра колко му неприятно, че кариерата му в телевизията не потръгна добре. Заместникът на Слави Трифонов се ожали в социалните мрежи,ч е никой не го знае и още повече, че го бъркат с Дългия, пише facenews.bg

„Лято е и като един нормален човек, и аз реших да отида на плаж, въпреки тълпите от фенове. Исках да покажа колко съм земен, нищо че ме дават по телевизията. Но най-вече исках да си оправя разликата, защото бях изгорял на потник в автобус 76.

- Реклама -

Дегизирах се с бански с Люк Скайуокър. Какво? Всеки, който ме познава, знае, че обикновено нося такива с Дарт Вейдър. (Може би е време да поговоря за това с психоаналитика ми). Стъпих на плажа, забих тържествено чадъра и …никой нищо. Позакашлях се, но единственият ефект, който предизвиках, беше, че две семейства избягаха, защото помислиха, че съм с коронавирус“, пише на страницата си Цитиридис.

И продължава: „Най-накрая две секси момичета дойдоха при мен и ме помолиха за снимка. Еми…снимах ги. 68 пъти, докато и двете си харесат снимка като за инстаграм. Без мен. После забелязах, че едно семейство ме гледа втренчено. Викам си – ето, разпознаха ме. Кимам им, а те продължават да ме гледат така. Кой да знае, че имам ей такава дупка на банския?

Най-хубавото, което ми се случи на плажа, беше едно момченце, което четеше моята книга за вафлите. Отидох при него и го попитах – „Знаеш ли кой съм аз?“ Детето дори не се замисли: „Слави Трифонов.“ Честно казано, не знам какво толкова му харесвате на морето. Аз мисля да отида на планина. Сам“.

Наскоро репортер засече Цитиридис през последните няколко дни да плажува в Лозенец и на плаж „Силистар“, който се смята за едно от най-красивите места на родното Черноморие.

Please follow and like us:
- Реклама -
loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име