Певицата Саня Алекса намери любовта

0

След като бе бита от първия си мъж, вторият почина внезапно, Саня Алекса вече грее от щастие.

Финалистката от първото издание на музикалното риалити „Х фактор“ сподели, че е намерила мъжа на живота си. След като от години обикаля из Европа, Сани пусна котва в Норвегия. Там тя се запознава с Джон, на когото отдава сърцето си, пише „България днес“.

- Реклама -

Двойката хем е заедно, хем не. Както самият Джон, който е фотограф, споделя в своя инстаграм профил, двамата имат връзка от разстояние.

„Връзката от разстояние не е лесна. Но заради моменти като този си струва“, пише Джон под снимка, на която е прегърнал Сани.

Александра Апостолова, както е истинското име на талантливата певица, е лаконична по отношение на връзката и личния си живот.

„Заслужавам най-доброто!“, разкрива тя.

Връзките ѝ до момента не са особено успешни. Когато живее в Швеция, тя се сблъсква с мъж насилник. Тогавашният ѝ партньор Сами Кий Сверт я насинява, а Сани споделя публично за случилото се. През 2017 г. той я пребива зверски, а певицата пуска снимки на брутално насиненото си лице и тяло. Сверт дори прави самопризнания в интервю пред Гала.

„Да, аз ѝ го причиних“, отговори недвузначно Сверт на въпроса на водещите дали именно той я е пребил.

Няколко години след като се отърси от ужаса на токсичната си връзка със Сверт, Сани намира любовта в Испания. Пловдивчанката отново попада в неприятна житейска драма. Този път половинката ѝ умира внезапно. За тежката загуба Сани поства в социалните си мрежи на 28 януари 2020 г. Тя добавя текста на песента на Уитни Хюстън I Believe in you and me – в превод „Вярвам в теб и мен“, като символ на вечната си любов. Цитатът завършва с думите „Вярвам в чудеса, любовта е чудо“.

В друг пост талантливата българка споделя колко нечестен е животът, отнел ѝ голямата любов точно когато я е срещнала и как никога няма да се справи с болката.

- Реклама -

40-годишната певица в момента живее и работи в Осло, като се надява, че този път съдбата ще бъде благосклонна към нея и най-накрая ще може да намери щастието в обятията на Джон.

Please follow and like us:
- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име