При ваксинация: Безплатен секс с дама по избор предлага бардак във Виена

0

Иновативен предприемач в Австрия стана медийна звезда. Публичен дом във столицата Виена, на който той е собственик, предлага ваксинация срещу COVID-19 в замяна на безплатен 30-минутен сеанс с дама по избор. Промоцията ще бъде по четири часа всеки понеделник през ноември и е опит да бъдат окуражени мъжете да се имунизират, предаде NOVA.

Австрия наложи строги рестрикции на неимунизираните срещу COVID-19 – те не могат да посещават ресторанти, хотели, фризьорски салони и големи обществени събития.

- Реклама -

Собственикът на заведението, организирало промоцията разказа, че е стигнал до решението за нестандартната си кампания, след като видял статистиката за процента имунизирани в Австрия.

„Гледах статистиката и прочетох, че ни трябват 70-75 процента ваксинирани, за да постигнем стаден имунитет, но в момента сме едва на 63 процента. След това видях в статистиката, че предимно мъже, повечето мъже – мигранти отказват ваксинация и дори не знаят, че могат да бъдат имунизирани. Затова искахме да се насочим към тази група и решихме да направим тук ваксинационен център“, заяви управителят на клуба Петер Ласкарис.

Please follow and like us:
- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име