Рубриките на ефбет в помощ за спортните прогнози

В света на спорта нищо не е сигурно. Много пъти сме чували коментара, че когато съдийската свирка прозвучи, гонгът удари и стартовият пистолет гръмне, всички залози са затворени. Спортът няма сценарий и много често можем да станем свидетели на обрати – понякога щастливи, друг път не толкова. Ясните правила и факта, че винаги ще има победители и губещи, предлага на всеки запалянко огромна доза адреналин.

Точно това мотивира повечето запалянковци да започнат да залагат на спортни събития, засилвайки значително удоволствието от любимите мачове. В България лиценз за залагания онлайн има нашумелия напоследък сайт на ефбет, който предлага спортни залози и казино секция.  Както много често може да се случи, в последният момент обратите в играта могат да костват не само много нерви, но и възможности за печалба. Причината за подобни разочарования обикновено се крие във факта, че редица запалянковци залагат с повече емоции за сметка на трезвото мислене.

Понякога пропускат важни сигнали, не обръщат внимание на влияещите фактори и много скоро може да останат единствено и само с горчивия вкус на разочарованието. Това най-вероятно е познат сценарий на мнозина. Точно по тази причина има букмейкъри, които създават цели информационни канали, където професионалист напълно безплатно прави анализ на спортния свят и се опитва да предложи максимално количество гледни точки на запаляковците. В онлайн платформата на ефбет можем да открием няколко такива коментарни секции: Право в целта, Мачбол и Трите мача. Там ще откриете много познати лица от спортния свят, които във времето са доказали своя професионализъм.

Жаклин Михайлов е водеща фигура в рубриката „Право в целта“. Журналистът с хиляди публикации на спортна тематика използва натрупаните знания, за да даде адекватна оценка за предстоящите мачове. Рубриката всекидневно се попълва и доставя най-интересното от стадиона, при това напълно безплатно за всеки, който има желание за повече информация и безпристрастно мнение. Освен достатъчно внимание към детайлите, ефбет синтезира още в началото прогнозата за изход на мача.

Все пак е препоръчително за феновете да обърнат внимание на всички детайли, понякога именно в детайлите се крие точният спортен изход. Жаклин Михайлов е и достатъчен увлекателен, за да бъде предпочитан пред останалите медии, а и не трябва да забравяме, че точно при букмейкъра ще се изисква най-висока линия на професионализъм. Използването на „Право в целта“ със сигурност е помогнало за правенето на много по-успешни залози, отколкото форумните експерти.

Друга интересна секция от спортните прогнози на ефбет е „Мачбол“. Тя е специално създадена за почитателите на тениса и феновете на Григор Димитров, Роджър Федерер, Новак Джокович и всички останали популярни лица на корта. Отговорността за тези анализи е предоставена на Калоян Ангелов. Той също е добре познат в медийните среди и е бил на първа линия в някои от най-важните тенис турнири. Ставал е свидетел на повече обрати на корта, отколкото можем да подозираме.

В рубриката „Мачбол“ няма да намерите и следа от величието. Калоян използва изключително лек изказ и комуникира с читателя като с приятел. Тази приятна атмосфера остава напълно неутрална и се фокусира само върху предлагането на факти. Калоян представя някои от най-интересните мачове и се радва за всяка позната прогноза със спортните запалянковци. Именно опитът му в последно време носи отговорността за много по-щастливи играчи. Отново ще открием и суровата статистика, в случай, че сме скептични към написаното от него, макар и последното да е рядкост.

„Трите мача“ е друга интересна рубрика с добре познатия Деян Веселинов. Едва ли има нужда от представяне, след като може редовно да бъде забелязан в родния ефир. Ролята на Веселинов е да открие 3-те най-интересни футболни мача за уикенда. Тук ефбет залага на видео формата и предлага коментарно студио с играчи, треньори и други интересни лица от футбола, които могат да подсилят допълнителни спортните преживявания. Спортните прогнози със сигурност са помогнали на повече фенове да спечелят, отколкото можем да подозираме. Самата идея на спортните прогнози е да даде по-високи шансове за успех и смятаме, че ефбет се справя отлично с това начинание.

Please follow and like us:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Previous post Новият президент на Гърция Екатерини Сакеларопулу положи клетва
Next post Извънредното положение: Ще работят само аптеки и хранителни магазини