Вдигат Covid-ограниченията на Миконос?

0

Очаква се правителството да премахне строгите Covid-ограничения, наложени на остров Миконос, които влязоха в сила от обяд в събота, 17 юли, пише вестник Protothema. Според информацията, от понеделник, 26 юли, се очаква да бъдат разрешени преустановените дейности, като музика в ресторанти и нощни клубове.

Очаква се да бъде отменен и полицейският час, който в момента започва в 1 часа след полунощ. Промяната в мерките и премахването на локдауна, което се очаква да бъде взето за следващия понеделник, 26 юли, до голяма степен се дължи на епидемиологичните данни. След първите 24 часа от прилагането на мерките изглежда, че има стабилизиране или дори намаляване на броя на случаите на COVID без паралелно увеличаване на приема в болница.

- Реклама -

При положение, че ситуацията по отношение на вирусното натоварване и случаите остане стабилна през следващите дни, се очаква властите да обявят възобновяването на дейностите на острова. Гръцките централни власти ще си сътрудничат с местните органи и община Миконос, за да гарантират спазването на мерките и разпоредбите, за да може ситуацията да остане под контрол.

Please follow and like us:
- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име